PUBLICITATE

Sursa :: Esin Deniz from Getty Images

Somon copt în cuptor cu cartofi

Rețetă pentru un somon simplu copt la cuptor cu cartofi și alte legume.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 fileuri De somon Adăugat la
  • 1 kg Cartof Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • frunză de dafin Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 12 bucată lămâie Adăugat la
  • broccoli Adăugat la
  • 1 bucată morcovi Adăugat la
  • Pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălăm cartofii, nu trebuie să-i decojim, îi lăsăm cu tot cu coajă pentru un gust mai bun. Îi tăiem în bucăți egale și îi punem într-o tavă de copt. Adăugăm cățeii de usturoi rași, foaia de dafin, sarea și piperul și turnăm uleiul.

2. Pasul

Puneți vasul de copt cu cartofii în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și coaceți timp de aproximativ 20 - 25 de minute.

3. Pasul

Între timp, pregătiți somonul. Se curăță fileul de pește, se asezonează cu sare și piper și se stropește cu suc de lămâie. Puneți-l într-o tavă de copt împreună cu cartofii și coaceți-l încă aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Scoateți din cuptor prânzul gata gustos și sănătos și serviți-l presărat cu pătrunjel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou