PUBLICITATE
Cod cu pesto de rosii si legume coapte
Peștii sunt o sursă de proteine de calitate, minerale valoroase, oligoelemente esențiale și vitamine. Au efecte benefice asupra sistemului cardiovascular și se recomandă consumarea lor cel puțin de două ori pe săptămână. Inspirați-vă din acest prânz rapid al nostru.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 200 g Instrumente
- 2 ro Pesto de roșii
- unt
- sare Condimente
- Legume radicinoase
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
Condimentăm peștele cu sare, piper și îl dăm prin făină pe ambele părți. Il prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal până devine auriu. La peștele gata, după ce stingem flacăra, adăugăm unt, cu care turnăm carnea de mai multe ori cu lingura. Pe fileul de pește punem mai departe o lingură de pastă de roșii. Servim cu legume de rădăcină coapte și legume de primăvară încălzite în unt.