:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/7dIKOH7h8ADmWEOjtKLr/9196dd226e69971d8281e4f6e3c1a3.jpeg)
Sursa :: hanbr from Getty Images
Sos de hrean cu carne afumată
Pregătiți acasă un sos de hrean cu carne afumată. Această rețetă este perfectă pentru prânzul de duminică sau orice altă ocazie specială.
Ingrediente
Sos
- 100 g unt
- 2 Bucăți The Onion
- 3 Linguri făină
- 500 ml bulion de vită
- 200 g Hrean ras
- 200 ml Smetana
Maso
- 800 g carne afumată
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați carnea, uscați-o și tăiați-o în bucăți mai mici.
Încălziți untul în tigaie, adăugați ceapa tocată mărunt și prăjiți-o.
Adăugați făină și prăjiți până începe să capete o culoare maro.
Adăugați hrean și amestecați.
Adăugați treptat bulionul de vită, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe.
Adăugați smântână, amestecați și lăsați sosul să fiarbă aproximativ 15 minute la foc mic.
Adăugați în tigaie carnea afumată și lăsați-o să fiarbă în sos pentru încă 15 minute.
Serviți sosul fierbinte, ideal cu un găluște. Poftă bună!
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Sos de hrean cu carne afumată
Pregătiți acasă un sos de hrean cu carne afumată. Această rețetă este perfectă pentru prânzul de duminică sau orice altă ocazie specială.
Spălați carnea, uscați-o și tăiați-o în bucăți mai mici.
Încălziți untul în tigaie, adăugați ceapa tocată mărunt și prăjiți-o.
Adăugați făină și prăjiți până începe să capete o culoare maro.
Adăugați hrean și amestecați.
Adăugați treptat bulionul de vită, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloașe.
Adăugați smântână, amestecați și lăsați sosul să fiarbă aproximativ 15 minute la foc mic.
Adăugați în tigaie carnea afumată și lăsați-o să fiarbă în sos pentru încă 15 minute.
Serviți sosul fierbinte, ideal cu un găluște. Poftă bună!
Cum ai făcut această rețetă?