Sursa :: FB: Varenie je radosť
Tochitură de fasole cu carne afumată
Aceasta este o rețetă în care fasolea este combinate cu carne afumată pentru a crea un pranz sau o cină gustoasă. Urmați pașii de mai jos pentru a pregăti această mâncare.
Ingrediente
Ingredientele principale
- 500 g Fasole
- 200 g carne afumată
- 2 ks țelină
- 1 ks usturoi
Alte ingrediente
- 2 ks frunză de dafin
- 5 ks Piper negru
- 1 ro Ardei dulce
- 1 ro sare
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați bine fasolea și lăsați-o la înmuiat peste noapte.
Curățați țelina, tăiați-o în bucăți mici și adăugați-o în oală cu carnea afumată și fasolea.
Adăugați frunza de dafin, usturoiul întreg, piesele întregi de piper negru și turnați atâta apă încât toate ingredientele să fie confortabil acoperite.
Gătim sosul la foc mediu aproximativ 90 de minute. Verificați în mod regulat în timpul gătitului și adăugați apă după necesitate.
Cu aproximativ 15 minute înainte de sfârșitul gătirii, adăugați sare și paprika dulce.
După gătire, lăsați mâncarea să stea pentru o vreme. Apoi servește-l fierbinte, de exemplu cu pâine.