PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Tochitură de fasole cu carne afumată

Aceasta este o rețetă în care fasolea este combinate cu carne afumată pentru a crea un pranz sau o cină gustoasă. Urmați pașii de mai jos pentru a pregăti această mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 500 g Fasole Adăugat la
  • 200 g carne afumată Adăugat la
  • 2 ks țelină Adăugat la
  • 1 ks usturoi Adăugat la

Alte ingrediente

  • 2 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 5 ks Piper negru Adăugat la
  • 1 ro Ardei dulce Adăugat la
  • 1 ro sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Spălați bine fasolea și lăsați-o la înmuiat peste noapte.

2. Pasul

Curățați țelina, tăiați-o în bucăți mici și adăugați-o în oală cu carnea afumată și fasolea.

3. Pasul

Adăugați frunza de dafin, usturoiul întreg, piesele întregi de piper negru și turnați atâta apă încât toate ingredientele să fie confortabil acoperite.

4. Pasul

Gătim sosul la foc mediu aproximativ 90 de minute. Verificați în mod regulat în timpul gătitului și adăugați apă după necesitate.

5. Pasul

Cu aproximativ 15 minute înainte de sfârșitul gătirii, adăugați sare și paprika dulce.

6. Pasul

După gătire, lăsați mâncarea să stea pentru o vreme. Apoi servește-l fierbinte, de exemplu cu pâine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou