Tortellini cu ricotta, spanac și bacon
Aceste paste crocante și cremoase sunt ceea ce face o petrecere specială în timpul verii.
Ingrediente
- 250 g Tortellini
- 2 felii șuncă
- 25 g nuci
- 1⁄2 coajă de lămâie
- 1 suc de lămâie
- 1 lingură parmezan
- 1 lingură ulei măsline
- 100 g Spanac
- 2 linguri brânză de vaci
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți tigaia. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi răsturnați-le într-o strecurătoare și răciți-le sub jet de apă ușor.
Între timp, prăjiți baconul pe o tigaie până când devine auriu și crocant pe margini.
Sursa :: Youtube
Când este aproape gata, răsturnați nucile în tavă pentru a se prăji puțin. Tăiați baconul în felii.
Sursa :: Youtube
Amestecați coaja și sucul de lămâie, parmezanul și uleiul într-un bol mare. Asezonați cu piper, apoi adăugați spanacul, tortellini, baconul și nucile. Amestecați bine, adăugați ricotta, apoi amestecați ușor.
Asezonați după gust, apoi serviți cu încă un strop de ulei și ceva mai mult parmezan, dacă doriți.
Sursa :: Youtube