PUBLICITATE
Batoane cu zmeura și fistic

Batoane cu zmeura și fistic

Armonia perfectă între gustul acidulat al zmeurei și crocanta semințelor de fistic.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Ingrediente

  • 200 g biscuiți lungi Adăugat la

Supa de zmeura

  • 400 g Zarzavaturi Adăugat la
  • 60 g Zahăr Adăugat la
  • 50 ml Bucăţi Adăugat la
  • 2 linguri Spică de aur sau budincă de vanilie Adăugat la

Crema

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 250 g Urmă Adăugat la
  • 200 ml frișcă Adăugat la
  • 2 linguri Pasta de fistic Adăugat la
  • după gust îndulcitor de zahăr Adăugat la

Avânt

  • 150 g De ciocolată albă Adăugat la
  • 100 ml Lapte de frisca pentru batut Adăugat la

Pentru decorare

  • zmeură Adăugat la
  • Pistacii de lemn Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Dimensiuni: 20x26 cm, recomand o înălțime de cel puțin 8 cm

2. Pasul

Salvăm primul strat de pișcoturi. Fierbem zmeura cu zahăr și adăugăm grâu de aur sau budincă, amestecată în apă.

3. Pasul

Ungeți jumătate de zmeură pe biscuiți. Între timp, bateți crema: mascarpone, frișcă, brânză de vaci și îndulciți.

4. Pasul

Adăugăm 2 linguri de pastă de fistic.

5. Pasul

Ungem jumătate din cremă pe zmeura fiartă. Răspândim pișcoturile rămase, ungem cu a doua jumătate rămasă din piureul de zmeură și cu cremă.

6. Pasul

Fierbem laptele, turnăm ciocolata, amestecăm până devine neted și o turnăm peste felii.

7. Pasul

O să răcim.

8. Pasul

Poftă bună💚🩷

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou