PUBLICITATE
Batoane cu zmeura și fistic
Armonia perfectă între gustul acidulat al zmeurei și crocanta semințelor de fistic.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Ingrediente
- 200 g biscuiți lungi
Supa de zmeura
- 400 g Zarzavaturi
- 60 g Zahăr
- 50 ml Bucăţi
- 2 linguri Spică de aur sau budincă de vanilie
Crema
- 500 g mascarpone
- 250 g Urmă
- 200 ml frișcă
- 2 linguri Pasta de fistic
- după gust îndulcitor de zahăr
Avânt
- 150 g De ciocolată albă
- 100 ml Lapte de frisca pentru batut
Pentru decorare
- zmeură
- Pistacii de lemn
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Dimensiuni: 20x26 cm, recomand o înălțime de cel puțin 8 cm
2. Pasul
Salvăm primul strat de pișcoturi. Fierbem zmeura cu zahăr și adăugăm grâu de aur sau budincă, amestecată în apă.
3. Pasul
Ungeți jumătate de zmeură pe biscuiți. Între timp, bateți crema: mascarpone, frișcă, brânză de vaci și îndulciți.
4. Pasul
Adăugăm 2 linguri de pastă de fistic.
5. Pasul
Ungem jumătate din cremă pe zmeura fiartă. Răspândim pișcoturile rămase, ungem cu a doua jumătate rămasă din piureul de zmeură și cu cremă.
6. Pasul
Fierbem laptele, turnăm ciocolata, amestecăm până devine neted și o turnăm peste felii.
7. Pasul
O să răcim.
8. Pasul
Poftă bună💚🩷