:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/0YlZai68vQvyzXVvHz-T/1dfab205c695b9964c584c7f625828.png)
Sursa :: bhofack2 via iStockPhotos
Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun
Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.
Ingrediente
Aluat
- 125 g zahăr
- 200 g unt
- 1 Pachet Pudră de budincă de vanilie sau ciocolată
- 2 Bucată gălbenuș
- 300 g făină
- 1 Lingură de ceai praf de copt
Decorațiune
- 200 g zahăr de cofetărie
- 2 Linguri lapte
Ultimele broșuri
Procedura
Pasul 1: Pentru rețeta de biscuiți cu budincă de Crăciun, începeți prin a face aluatul. Penea făina cu praful de copt, faceți o gaură în aluat.
Adaugă pudra de budincă, zahărul, untul și gălbenușurile și formează un aluat neted de turtă dulce. Formează aluatul într-o minge și las-o înfășurată în folie aproximativ o oră în frigider.
Pasul 2: Preîncălziți cuptorul la 180 de grade de convecție. Formați aluatul într-un rulou și tăiați discuri de 1 cm. Așezați pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți aproximativ 12 minute până devin auriu.
Pasul 3: Decorați biscuiții cu budincă după cum doriți cu zahăr pudră sau glazură. Gata sunt minunații biscuiți cu budincă de Crăciun!