PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 via iStockPhotos

Coacerea biscuiților cu budincă de Crăciun

Acești biscuiți delicioși cu budincă sunt moi și delicati și sunt făcuți cu budincă de vanilie sau ciocolată. Ei sunt perfecți pentru a fi împărțiți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor. Sunt ușor și rapid de preparat - cea mai bună rețetă pentru coptul de Crăciun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24

Aluat

  • 125 g zahăr Adăugat la
  • 200 g unt Adăugat la
  • 1 Pachet Pudră de budincă de vanilie sau ciocolată Adăugat la
  • 2 Bucată gălbenuș Adăugat la
  • 300 g făină Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai praf de copt Adăugat la

Decorațiune

  • 200 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 Linguri lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pasul 1: Pentru rețeta de biscuiți cu budincă de Crăciun, începeți prin a face aluatul. Penea făina cu praful de copt, faceți o gaură în aluat.

2. Pasul

Adaugă pudra de budincă, zahărul, untul și gălbenușurile și formează un aluat neted de turtă dulce. Formează aluatul într-o minge și las-o înfășurată în folie aproximativ o oră în frigider.

3. Pasul

Pasul 2: Preîncălziți cuptorul la 180 de grade de convecție. Formați aluatul într-un rulou și tăiați discuri de 1 cm. Așezați pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți aproximativ 12 minute până devin auriu.

4. Pasul

Pasul 3: Decorați biscuiții cu budincă după cum doriți cu zahăr pudră sau glazură. Gata sunt minunații biscuiți cu budincă de Crăciun!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou