PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: RitaE

Cotlet cu buzunare

Cotletul cu buzunare este un fel de mâncare tradițional unguresc, pregătit din cotlet fiert într-un sos divin. Buzunarele cotletului sunt umplute cu condimente și legume, care își eliberează aromele în carne. Acest fel nu este doar delicios, ci și arată minunat, fiind o alegere excelentă pentru ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

La atelier

  • 1 kg Cotlet de porc Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă roșie Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță Bere Adăugat la

Pentru fierbere in sos

  • 1 Bucată morcovi Adăugat la
  • 1 Bucată țelină Adăugat la
  • 1 Bucată roșii Adăugat la
  • 12 linguriță Mărgăritar Adăugat la
  • 500 ml vin alb sec Adăugat la
  • 300 ml supă de legume Adăugat la

Pentru sosul cremos

  • 200 ml Smântână tare Adăugat la
  • 1 lingură făină Adăugat la
  • 1 lingură unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pregătim carnea

2. Pasul

Fierbeți carnea

3. Pasul

Să pregătim sosul

4. Pasul

Servim

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou