PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: RitaE
Cotlet cu buzunare
Cotletul cu buzunare este un fel de mâncare tradițional unguresc, pregătit din cotlet fiert într-un sos divin. Buzunarele cotletului sunt umplute cu condimente și legume, care își eliberează aromele în carne. Acest fel nu este doar delicios, ci și arată minunat, fiind o alegere excelentă pentru ocazii speciale.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
La atelier
- 1 kg Cotlet de porc
- 1 Bucată ceapă roșie
- 2 gerezd usturoi
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄2 linguriță Bere
Pentru fierbere in sos
- 1 Bucată morcovi
- 1 Bucată țelină
- 1 Bucată roșii
- 1⁄2 linguriță Mărgăritar
- 500 ml vin alb sec
- 300 ml supă de legume
Pentru sosul cremos
- 200 ml Smântână tare
- 1 lingură făină
- 1 lingură unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Pregătim carnea
2. Pasul
Fierbeți carnea
3. Pasul
Să pregătim sosul
4. Pasul
Servim