PUBLICITATE

Cubulețe de morcov

Cubulețe de morcov

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 150 g Faina de spelta neteda Adăugat la
  • 12 pachete praf de copt Adăugat la
  • 250 g morcovi rași fin Adăugat la
  • câteva picături aromă de vanilie Adăugat la
  • 80 g Nuci tocate grosolan Adăugat la
  • 60 g unt Adăugat la
  • ciupitură ghimbir măcinat Adăugat la
  • 13 Articolul scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 1 ro Stafide uscate înmuiate în ceai Adăugat la
  • 200 ml smântână acră Adăugat la
  • 50 g cremă de brânză Adăugat la
  • 1 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 12 pachet zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Punem ingredientele uscate intr-un bol si le amestecam cu o lingura. (faina, praf de copt, ghimbir si scortisoara)

2. Pasul

Adăugăm untul topit și ouăle. Apoi adăugăm morcovul ras, nucile tocate, stafidele și câteva picături de aromă de vanilie.

3. Pasul

Tapetăm o tavă de 20x20 cu hârtie, aplicăm uniform aluatul și o coacem timp de aproximativ 30 de minute la 180 C. După coacere, o lăsăm să se răcească complet și aplicăm un strat de cremă.

4. Pasul

Amestecăm smântâna acrisoară cu cremă de brânză, zahăr pudră și zahăr vanilat. Lăsăm să se întărească în frigider timp de câteva ore. Putem împodobi cu nuci tocate sau cu fructe.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou