PUBLICITATE
Cubulețe de morcov
Cubulețe de morcov
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 150 g Faina de spelta neteda
- 1⁄2 pachete praf de copt
- 250 g morcovi rași fin
- câteva picături aromă de vanilie
- 80 g Nuci tocate grosolan
- 60 g unt
- ciupitură ghimbir măcinat
- 1⁄3 Articolul scorțișoară măcinată
- 2 ou
- 1 ro Stafide uscate înmuiate în ceai
- 200 ml smântână acră
- 50 g cremă de brânză
- 1 ro zahăr de cofetărie
- 1⁄2 pachet zahăr vanilat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Punem ingredientele uscate intr-un bol si le amestecam cu o lingura. (faina, praf de copt, ghimbir si scortisoara)
2. Pasul
Adăugăm untul topit și ouăle. Apoi adăugăm morcovul ras, nucile tocate, stafidele și câteva picături de aromă de vanilie.
3. Pasul
Tapetăm o tavă de 20x20 cu hârtie, aplicăm uniform aluatul și o coacem timp de aproximativ 30 de minute la 180 C. După coacere, o lăsăm să se răcească complet și aplicăm un strat de cremă.
4. Pasul
Amestecăm smântâna acrisoară cu cremă de brânză, zahăr pudră și zahăr vanilat. Lăsăm să se întărească în frigider timp de câteva ore. Putem împodobi cu nuci tocate sau cu fructe.