PUBLICITATE

Sursa :: corelens from Canva

Glazură de ciocolată cu unt

Rețetă pentru glazură de ciocolată cu cremă de unt. Este perfectă pentru prăjituri, brioșe și alte produse de patiserie, chiar și pentru fursecuri de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Ciocolată de gătit Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 3 ro miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Mai întâi, zdrobiți ciocolata în bucăți mici. Întotdeauna recomand să folosiți ciocolată de bucătărie, deoarece este pufoasă când se topește și funcționează cel mai bine aici.

2. Pasul

Adăugați untul într-o cratiță mică și lăsați-l la foc mic până se topește complet. Este important ca focul să fie blând - untul nu trebuie să ardă, ci doar să se topească încet.

3. Pasul

Se adaugă ciocolata sfărâmată și mierea. Se amestecă frecvent pentru a topi uniform ciocolata și a o amesteca cu untul și mierea.

4. Pasul

Lăsați focul la mic deocamdată și așteptați până când amestecul este complet omogen și toate ingredientele sunt bine amestecate.

5. Pasul

Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.

6. Pasul

După ce glazura se răcește, o puteți folosi pentru topping sau decorare. Prepararea este rapidă și ușoară, glazura este perfect netedă și lucioasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou