Sursa :: Pixabay
Cum se prepară Cafeaua bătută Dalgona
Cafeaua bătută, cunoscută și sub numele de cafea Dalgona, este o băutură preparată din cafea, zahăr, apă fierbinte și lapte. Această cafea a devenit o senzație pe internet datorită procesului unic de preparare și a texturii sale cremoase și spumoase hipnotizante. În fiecare înghițitură, savurați aromele intense ale cafelei, echilibrate cu dulceața zahărului și cremozitatea laptelui.
Ingrediente
- 2 tbls De cafea instant sau pudră de espresso
- 2 tbls de zahăr
- 2 tbls De apă caldă
- Lapte (pentru a servi)
Ultimele broșuri
Procedura
Se combină cafeaua instant, zahărul și apa fierbinte într-un bol.
Folosind un tel sau un mixer de mână, bateți energic amestecul de cafea până când devine maro deschis, pufos și are vârfuri tari, acest lucru poate dura aproximativ 2 până la 3 minute.
Se încălzește laptele și se toarnă într-un pahar. Peste laptele fierbinte se pun grămezi din amestecul de cafea spumată.
Folosind o lingură, se nivelează cafeaua bătută peste lapte.
Serviți cafeaua bătută cu o lingură pentru amestecare și savurați.