PUBLICITATE

Sursa :: Fabiano Silva von Pixabay

Faceți propriul lichior Raffaello

Lasă-te surprins de lichioruri incitante, făcute în casă! Această creație delicioasă este favorita mea absolută - lichiorul Raffaello! Amestecul de nucă de cocos cremoasă, finețea ciocolatei albe și parfumul seducător de rom este pur și simplu irezistibil pentru orice iubitor de Raffaello!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Raffaello Adăugat la
  • 250 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 250 ml lapte integral Adăugat la
  • 200 ml rom alb Adăugat la
  • 100 g ciocolată albă Adăugat la
  • 50 g Nucă de cocos rasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

În primul rând, puneți Raffaellos într-un castron de amestecat și pasați-le fin cu un blender de mână. Din experiență, vă recomand să răciți Raffaellos în prealabil în frigider, pentru că astfel sunt mai ușor de prelucrat.

2. Pasul

Se pun într-o cratiță frișca, laptele integral și ciocolata albă.

3. Pasul

Puneți cratița pe foc mediu și amestecați constant până când ciocolata se topește. Vă recomand să rupeți ciocolata în bucăți mici înainte de a o adăuga, deoarece se va topi mai repede.

4. Pasul

Adăugați în tigaie amestecul de Raffaellos și nuca de cocos rasă și încălziți din nou, amestecând constant, până când totul este bine amestecat. Se ia tigaia de pe foc și se adaugă cu grijă romul.

5. Pasul

Se lasă lichiorul Raffaello să se răcească și apoi se toarnă în sticlă. Întotdeauna pun lichiorul în frigider cel puțin o noapte, pentru ca aromele să se dezvolte corespunzător.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou