Sursa :: Dar1930 from Getty Images
File de porc umplut cu roșii uscate la soare
Această rețetă de file de porc umplut cu roșii uscate la soare este una dintre preferatele mele. Combinația dintre carnea de porc fragedă, roșiile dulci uscate la soare și condimentele aromate creează o simfonie armonioasă de arome.
Ingrediente
- 200 g File de porc
- 8 ks Roșii uscate
- 4 cuișoare Usturoi
- ulei de măsline
- Sare, piper
- unt
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, voi pregăti fileurile de porc. Decojesc usturoiul și îl pisez. Apoi sărez și piperez carnea pe ambele părți și o frec cu ulei amestecat cu usturoiul pisat. O las să se odihnească așa cel puțin 20 de minute pentru a permite ca aromele să se amestece.
Apoi se rumenește carnea pe ambele părți în unt fierbinte. O las să se coacă aproximativ 5 minute pe o parte și apoi o deschid pe cealaltă parte.
Apoi am tăiat fileurile în jumătate, dar nu până la capăt, pentru a putea fi umplute cu ușurință. Am pus 2-3 roșii uscate la soare în fiecare mușchiuleț.
La final, închid deliciile și le învelesc în folie de aluminiu. Îl dau la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.