PUBLICITATE
Sursa :: Pexels from Pixabay
Brioșe cu iaurt fără gluten
Brioșe fantastice cu iaurt fără gluten, care vor fi apreciate în special de cei care au intoleranță la gluten.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 200 g Făină fără gluten
- 2 Articolul Praf de copt
- un vârf de cuțit de sare
- 120 g Zahăr
- 2 bucată ouă
- 200 ml Iaurt
- 50 ml Ulei vegetal
- 1 Articolul extract de vanilie
- 100 g Bucăți de ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se amestecă într-un bol făina fără gluten, praful de copt, sarea și zahărul.
2. Pasul
Într-un alt bol, se bat ouăle cu iaurtul, uleiul și extractul de vanilie.
3. Pasul
Adăugați ingredientele uscate la cele umede și amestecați totul bine. La final, adăugați chipsurile de ciocolată.
4. Pasul
Împărțiți aluatul în formele de brioșe (aproximativ 2/3 din înălțimea formei de brioșe, pentru ca brioșele să aibă loc să crească) și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru aproximativ 20-25 de minute.
5. Pasul
După ce se scot din cuptor, se lasă brioșele să se răcească și apoi pot fi scoase din forme.