PUBLICITATE

Sursa :: Pexels from Pixabay

Brioșe cu iaurt fără gluten

Brioșe fantastice cu iaurt fără gluten, care vor fi apreciate în special de cei care au intoleranță la gluten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g Făină fără gluten Adăugat la
  • 2 Articolul Praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 120 g Zahăr Adăugat la
  • 2 bucată ouă Adăugat la
  • 200 ml Iaurt Adăugat la
  • 50 ml Ulei vegetal Adăugat la
  • 1 Articolul extract de vanilie Adăugat la
  • 100 g Bucăți de ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se amestecă într-un bol făina fără gluten, praful de copt, sarea și zahărul.

2. Pasul

Într-un alt bol, se bat ouăle cu iaurtul, uleiul și extractul de vanilie.

3. Pasul

Adăugați ingredientele uscate la cele umede și amestecați totul bine. La final, adăugați chipsurile de ciocolată.

4. Pasul

Împărțiți aluatul în formele de brioșe (aproximativ 2/3 din înălțimea formei de brioșe, pentru ca brioșele să aibă loc să crească) și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru aproximativ 20-25 de minute.

5. Pasul

După ce se scot din cuptor, se lasă brioșele să se răcească și apoi pot fi scoase din forme.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou