PUBLICITATE
Sursa :: mediaphotos from Getty Images Signature
Fursecuri de morcovi pentru Crăciun
Aceasta este o rețetă clasică pentru fursecuri de morcovi de Crăciun, potrivite pentru a fi servite cu cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
- 300 g făină autogresată
- 200 g unt
- 100 g zahăr
- 1 bucată Morcov mare
- 1 bucată ou
- 1⁄2 Articolul scorțișoară măcinată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Curățăm morcovul și îl dăm pe răzătoare fină.
2. Pasul
Într-un bol amestecăm toate ingredientele și pregătim aluatul, pe care îl lăsăm să se odihnească o vreme în frigider.
3. Pasul
Întindem adesea aluatul pe o placă înfăinată și tăiem diverse forme din el.
4. Pasul
Punem prăjiturile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
5. Pasul
Le coacem în cuptor preîncălzit la 180°C aproximativ 10 minute.
6. Pasul
După coacere, le putem decora după propriile preferințe sau le putem lipi cu gem.