Sursa :: Jobrestful from Getty Images
Maioneză pentru hamburger
O modalitate rapidă și ușoară de a crea un burger suculent și gustos, care este făcut special de acest sos delicios.
Ingrediente
- 1 ks ou
- 1 lingură Muștar
- 200 ml Ulei vegetal
- 1 lingură Oțet sau suc de lămâie
- Sare și piper negru măcinat după gust
- 1 lingură Paprika măcinată
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron, se amestecă oul cu muștarul. Această combinație ne va ajuta să creăm o maioneză groasă și cremoasă.
Adăugați treptat uleiul vegetal, amestecând constant (vă recomand să folosiți un mixer de mână). Când observați că maioneza începe să se solidifice, adăugați uleiul puțin mai repede.
Când maioneza este suficient de groasă, se adaugă oțetul sau sucul de lămâie, sarea, piperul negru măcinat și boiaua măcinată. Se amestecă bine.
La final, lăsați maioneza să stea la frigider cel puțin 30 de minute pentru un rezultat mai bun al aromei. Experiența mea a arătat că maioneza este mult mai bună atunci când este refrigerată.