PUBLICITATE
Chifle cu brânză
Moale ca un ☁️
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
32
Umplutura
- 500 g brânză de vaci fină
- 1 Pachet budincă de vanilie
- 1 ro suc de lămâie
- 1 Pachet zahăr vanilat
- 3 ro Miere
Pentru pictură
- 1 ou
- lapte
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Rețeta pentru aluatul dospit o aveți deja pe profil. Ne pregătim umplutura - trebuie doar să amestecăm toate ingredientele menționate. Împărțim aluatul în jumătate și îl întindem. Fiecare jumătate o întindem și o împărțim în 16 părți (în total 32 de bucăți). La fiecare bucată adăugăm umplutura de brânză. Împachetăm și formăm gogoși. Ungem cu ou și lapte și coacem timp de 22-23 min / 170°C. După coacere, ungem cu apă.
2. Pasul
Vă place gustul prietenii!