PUBLICITATE

Chifle cu brânză

Moale ca un ☁️

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
32

Umplutura

  • 500 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 1 Pachet budincă de vanilie Adăugat la
  • 1 ro suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 3 ro Miere Adăugat la

Pentru pictură

  • 1 ou Adăugat la
  • lapte Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Rețeta pentru aluatul dospit o aveți deja pe profil. Ne pregătim umplutura - trebuie doar să amestecăm toate ingredientele menționate. Împărțim aluatul în jumătate și îl întindem. Fiecare jumătate o întindem și o împărțim în 16 părți (în total 32 de bucăți). La fiecare bucată adăugăm umplutura de brânză. Împachetăm și formăm gogoși. Ungem cu ou și lapte și coacem timp de 22-23 min / 170°C. După coacere, ungem cu apă.

2. Pasul

Vă place gustul prietenii!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou