PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Biscuiți pufoși și savuroși cu brânză Cheddar Cheesy

Trebuie să încerci acești biscuiți cu brânză incredibil de delicioși, moi și pufoși!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 2 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 12 ceașcă Unt nesărat (rece și tăiat în bucăți) Adăugat la
  • 1 ceașcă Brânză Cheddar ascuțită rasă Adăugat la
  • 34 ceașcă lapte integral Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 220°C (425°F). Această temperatură ridicată inițială asigură că biscuiții cresc mult și devin fulguranți.

2. Pasul

Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare. Aruncați bucățile de unt rece în amestecul de făină și tăiați-le cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu niște firimituri aspre. Aici un sfat esențial pentru biscuiți spectaculoși este folosirea untului rece. Acesta ajută la crearea acelor straturi fulgurante pe care le adorăm la un biscuit.

3. Pasul

Se amestecă brânza cheddar. Asigurați-vă că este bine distribuit în tot amestecul de făină.

4. Pasul

Se adaugă încet laptele și se amestecă până când se combină. Este important să nu amestecați prea mult aluatul; îl vrem doar bine combinat pentru biscuiți pufoși și fragezi.

5. Pasul

Puneți aluatul pe o suprafață ușor presărată cu făină și frământați-l de câteva ori pentru a-l uni.

6. Pasul

Se întinde aluatul până la o grosime de aproximativ 1/2 inch și se taie biscuiții folosind o formă rotundă de biscuiți. Evitați să răsuciți tăietorul; împingeți doar direct în jos și apoi în sus pentru biscuiți care se ridică uniform.

7. Pasul

Aranjați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 13-15 minute sau până când biscuiții sunt aurii.

8. Pasul

Scoateți-le din cuptor și transferați-le imediat pe un grătar de răcire. Se servesc calde.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou