:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/7e46901450724b007d04a234994349.jpeg)
Prajitură Delicioasă cu Brânză de Vaci
Prăjitura Delicioasă cu Brânză de Vaci este o prăjitură cu o crustă crocantă și o cremă fină și aromată, o explozie de arome și texturi. Această rețetă cu brânză de vaci este perfectă pentru orice eveniment sau masă festivă.
Ingrediente
- 500 g brânză de vaci
- 200 g zahăr
- 100 g unt la temperatura camerei
- 4 ou
- 50 g făină
- 1 plic praf de copt
- o coajă rasă de la lămâie
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 praf de sare
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180°C și tapetați o tavă cu hârtie de copt. Amestecați brânza de vaci cu zahărul și untul într-un bol mare. Folosiți un mixer electric pentru a omogeniza compoziția. Adăugați ouăle, unul câte unul, mixând după fiecare.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/75673d708cc46bb0e832b2d1151eb6.jpeg)
Incorporați făina, praful de copt și un praf de sare. Amestecați până când compoziția este omogenă. Adăugați coaja rasă de lămâie și extractul de vanilie, amestecând ușor.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/bd2b3a8ae27f7f65bc32f616b5b0d2.jpeg)
Turnați compoziția în tava pregătită și nivelați suprafața.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/6e91a7f428f8c5ae689d9796b83068.jpeg)
Coaceți prăjitura timp de 50-60 de minute, sau până când devine aurie și o scobitoare iese curată după ce o înțepați în mijloc.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/bcc7b4c862d9db782fa4199bec4f0e.jpeg)
Lăsați prăjitura să se răcească în tavă timp de 10 minute, apoi decorați-o cu zahăr pudră.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/LWZ0NtGVD1LScA4PNbG2/83978104d0875a9312baa700ad1f33.jpeg)
D