PUBLICITATE
Sursa :: Ryzhkov from Getty Images
Bucăți din șnițel
Un fel de mâncare tradițional polonez, mereu popular. Bucățile de șnițel, bine gatite și condimentate, sunt o adevărată plăcere culinară.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 bucăți Cotlet
- 1 linguriță Instrumente
- 1 Bucată ceapă
- 2 căței Usturoi
- 2 lingurițe Piper măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Condimentează mușchiul de porc. Curăță bine mușchiul de porc de grăsime, taie-l în bucăți, sărează-l și piperează-l pe ambele părți.
2. Pasul
Prăjește mușchiuleții. Încălzește uleiul într-o tigaie, adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt și prăjește până când ceapa devine sticlosă. Adaugă mușchiuleții de cotlet și prăjește-le pe ambele părți până când capătă o culoare aurie.