PUBLICITATE

Sursa :: Sinan Kocaslan from Getty Images Signature

Pâine fără gluten făcută din făină de porumb

Pâinea din făină de porumb fără gluten este o alegere excelentă pentru cei care suferă de boala celiacă sau de sensibilitate la gluten.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 500 g Făină de porumb Adăugat la
  • 1 ro Săruri Adăugat la
  • 1 ro Zahăr Adăugat la
  • 7 g Drojdie uscată Adăugat la
  • 500 ml Apă călduță Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline extra virgin Adăugat la
  • 2 ro Oțet de vin sau oțet de cidru de mere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Începeți prin a amesteca făina de porumb cu sarea și zahărul într-un bol.

2. Pasul

Într-un al doilea bol, amestecați drojdia cu apă călduță pentru a activa drojdia.

3. Pasul

Adăugați încet amestecul lichid la amestecul uscat și adăugați uleiul de măsline și oțetul.

4. Pasul

Se amestecă aluatul și se lasă să crească într-un loc cald, sub un prosop, timp de aproximativ o oră.

5. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

6. Pasul

Se amestecă aluatul și se transferă într-o tavă de copt, se netezește și se lasă să se odihnească încă 15 minute.

7. Pasul

Coaceți pâinea de porumb timp de aproximativ 30 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou