Bundt Cake cu Cocos și Cacao
Un bundt cake pentru cafea sau ceai. Un desert delicios pentru după-amiaza. Combinatia dintre cocos și ciocolată nu se demodează niciodată.
Ingrediente
Des
- 3 ks ouă
- 100 g miere
- 250 g Faina de spelta fina
- 120 g Iaurt alb
- 1 ambalare Praf de copt
- 10 g ulei de cocos
- 150 ml Lapte
- Pinch Sol
Părțile de cacao 2/3 (drumul)
- 15 g cacao
- 30 g Nu este necesar proteina de ciocolată
- Pentru un gust mai intens de ciocolată, puteți utiliza și ciocolată topită
1/3 Parte de cocos (drum)
- 15 g Coconut ras
- 20 g Făină de cocos
- 15 g Proteina nu este necesara
- un pic Apă
Ultimele broșuri
Procedura
Ungeți forma de guguluf (eu am folosit ulei de cocos în spray) și o tapetați (eu am folosit făină de speltă și cocos).
Albușurile cu un vârf de sare le batem spumă. Gălbenușurile cu miere le amestecăm cu un tel, adăugăm uleiul de cocos topit, laptele și iaurtul și amestecăm totul. Apoi adăugăm făina cu praf de copt. În final, adăugăm albușurile bătute.
Descompunem aluatul în 2/3 și 1/3. În partea cea mai mare adăugăm ingredientele pentru partea cu cacao, iar în cealaltă pentru partea cu cocos. În formă turnăm jumătate din aluatul cu cacao, apoi turnăm partea cu cocos și în final restul de aluat cu cacao. Coacem la 180 de grade timp de aproximativ 45 de minute.