PUBLICITATE
Bundt Cake cu Cocos și Cacao

Bundt Cake cu Cocos și Cacao

Un bundt cake pentru cafea sau ceai. Un desert delicios pentru după-amiaza. Combinatia dintre cocos și ciocolată nu se demodează niciodată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15

Des

  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 100 g miere Adăugat la
  • 250 g Faina de spelta fina Adăugat la
  • 120 g Iaurt alb Adăugat la
  • 1 ambalare Praf de copt Adăugat la
  • 10 g ulei de cocos Adăugat la
  • 150 ml Lapte Adăugat la
  • Pinch Sol Adăugat la

Părțile de cacao 2/3 (drumul)

  • 15 g cacao Adăugat la
  • 30 g Nu este necesar proteina de ciocolată Adăugat la
  • Pentru un gust mai intens de ciocolată, puteți utiliza și ciocolată topită Adăugat la

1/3 Parte de cocos (drum)

  • 15 g Coconut ras Adăugat la
  • 20 g Făină de cocos Adăugat la
  • 15 g Proteina nu este necesara Adăugat la
  • un pic Apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Ungeți forma de guguluf (eu am folosit ulei de cocos în spray) și o tapetați (eu am folosit făină de speltă și cocos).

2. Pasul

Albușurile cu un vârf de sare le batem spumă. Gălbenușurile cu miere le amestecăm cu un tel, adăugăm uleiul de cocos topit, laptele și iaurtul și amestecăm totul. Apoi adăugăm făina cu praf de copt. În final, adăugăm albușurile bătute.

3. Pasul

Descompunem aluatul în 2/3 și 1/3. În partea cea mai mare adăugăm ingredientele pentru partea cu cacao, iar în cealaltă pentru partea cu cocos. În formă turnăm jumătate din aluatul cu cacao, apoi turnăm partea cu cocos și în final restul de aluat cu cacao. Coacem la 180 de grade timp de aproximativ 45 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou