PUBLICITATE

Sursa :: svetlana-kolpakova from Canva

Cartofi prajiti cu dovlecel

O alternativă delicioasă la cartofii prăjiți clasici. Cartofii prajiți cu dovlecel sunt o modalitate excelentă de a include mai multe legume în dieta ta. Sunt potrivite ca garnitură, sau ca o cină rapidă și delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 50 g parmezan Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

În primul rând, pregătiți dovlecelul. Spălați-l cu grijă și apoi radeți-l în bastonașe subțiri.

2. Pasul

Bateți oul într-un bol și adăugați treptat pesmetul și parmezanul. Un sfat bun este să adăugați și un pic de sare și piper negru pentru un gust mai bun.

3. Pasul

Înmuiați treptat cartofii în amestec și apoi puneți-i pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4. Pasul

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 15-20 de minute, sau până când devin frumos aurii. Întoarceți-le o dată în timpul coacerii.

5. Pasul

Lăsați cartofii prăjiți să se răcească pentru o vreme.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou