PUBLICITATE
Sursa :: 8vFanl from Getty Images
Ceapă prăjită
Ceapa aurie, dulce, prăjită, este un adaos excelent pentru multe feluri de mâncare. Adăugați-o la sandvișuri, salate, paste sau tocănițe și probabil că nu veți putea rezista!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 buc ceapă
- 2 linguri Ulei de floarea-soarelui
- un vârf de cuțit de sare
- Un vârf de cuțit de piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se curăță ceapa și se taie în felii subțiri. Se încinge uleiul într-o tigaie.
2. Pasul
Când uleiul este bine încins, aruncați ceapa. Se prăjește la foc mediu, amestecând din când în când.
3. Pasul
Când ceapa este aurie și moale, se adaugă sarea și piperul. Mai amestecați încă un minut pentru a vă asigura că mirodeniile sunt bine combinate.
4. Pasul
După ce s-a prăjit, se scoate ceapa din tigaie și se scurge pe un prosop de hârtie.
5. Pasul
Ceapa prăjită este gata de servit!