Sursa :: zefirchik06 from Getty Images
Cheesecake de ciocolată cu mascarpone fără coacere
Acest cheesecake de ciocolată fără coacere cu mascarpone este irezistibil de gustos, sățios și surprinzător de ușor de preparat.
Ingrediente
- 200 g Biscuiți cu unt
- 120 g Unt
- 250 g mascarpone
- 400 g iaurt alb
- 300 g ciocolată neagră
- 1 bal Gelatină
- 4 ro Ape
- 70 g zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Se zdrobesc biscuiții în bucăți mici. Cel mai bine într-un robot de bucătărie, dar dacă nu aveți unul la îndemână, merge și un sucitor și o pungă.
Se topește untul și se amestecă cu biscuiții. Presărați amestecul pe fundul unei forme de tort (un fund detașabil este ideal) și puneți-l în frigider pentru a se întări.
Se topește ciocolata într-o baie de apă. Se amestecă mascarpone cu iaurtul și zahărul și se adaugă la ciocolata topită.
Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-o în amestec. După ce se amestecă bine, se toarnă umplutura peste baza din forma de tort.
Lăsați cheesecake-ul la frigider pentru cel puțin 4 ore, dar ideal ar fi peste noapte. În acest fel veți obține consistența perfectă și o aromă deplină.
Prăjitura noastră cu brânză și ciocolată fără coacere poate fi decorată cu fulgi de ciocolată și bucăți de ciocolată.