PUBLICITATE
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Piept de pui fiert
Pieptul de pui fiert este o rețetă simplă și sănătoasă, ideală pentru sportivi, dar și pentru cei care încearcă să mănânce sănătos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 Bucăți piept de pui
- 1 Lingura sare
- 1 Lingura piper negru măcinat
- 2 linguri ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Clătiți pieptul de pui cu apă rece și uscați-l cu un prosop de hârtie.
2. Pasul
Turnați apă într-o oală mare astfel încât să acopere pieptul de pui. Adăugați sare, piper negru și ulei de măsline. Aduceți la fierbere.
3. Pasul
Când apa începe să fiarbă, adăugați pieptul de pui. Fierbeți la foc mediu timp de 20 până la 25 de minute.
4. Pasul
După ce a trecut timpul, scoateți pieptul de pui din oală și lăsați-l să se răcească. Le puteți tăia în felii subțiri și servi cu orice garnitură.