PUBLICITATE

Chiftele cu spaghetti

Un clasic italian, iubit atât de adulți, cât și de copii. Chiftelele se pregătesc într-un sos aromat de roșii și se servesc cu spaghetti.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Mingi

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ks Ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la

Sos

  • 1 plechovka Roșii în suc Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 1 ro sare și piper Adăugat la
  • 1 ro Busuioc măcinat Adăugat la
  • 1 ro Uscata oregano Adăugat la

Spaghete

  • 400 g spaghete Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200°C. Tăiați fin ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Prajiti ceapa și usturoiul până devine auriu, pe o tigaie la foc mediu.

3. Pasul

Într-un bol, amestecați carnea tocată, ceapa și usturoiul prăjit, ouăle, pesmetul, sarea și piperul. Amestecați bine compoziția.

4. Pasul

Formați bile din amestecul de carne și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

5. Pasul

Coaceți chifteluțe în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.

6. Pasul

Între timp, pregătiți sosul. Căliți ceapa și usturoiul într-o tigaie, adăugați o conservă de roșii, sare, piper, busuioc și oregano. Lăsați sosul să fiarbă timp de 10 minute.

7. Pasul

Adăugați chiftelele coapte în sos și lăsați-le să fiarbă încă 15 minute.

8. Pasul

Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Amestecați spaghetele scurse cu chifteluțe și sos.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou