PUBLICITATE

Sursa :: Marharyta Kovalenko from Marharyta Kovalenko

Blat fără ouă

Un blat delicios și simplu pentru tort, care nu conține ouă. O alegere excelentă pentru cei alergici sau vegetarieni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • 120 ml apă Adăugat la
  • 120 ml ulei vegetal Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 180°C și pregătim tava de copt.

2. Pasul

Într-un bol amestecăm toate ingredientele uscate.

3. Pasul

Adăugăm apă, ulei și extract de vanilie și amestecăm bine. Amestecul ar trebui să fie neted, fără cocoloașe.

4. Pasul

Turnăm frecvent aluatul în formă și coacem în cuptorul preîncălzit aproximativ 40 de minute.

5. Pasul

Lăsăm să se răcească complet, apoi putem îndepărta din formă și folosi pentru pregătirea ulterioară a tortei.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou