PUBLICITATE
Sursa :: Marharyta Kovalenko from Marharyta Kovalenko
Blat fără ouă
Un blat delicios și simplu pentru tort, care nu conține ouă. O alegere excelentă pentru cei alergici sau vegetarieni.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 200 g făină simplă specială
- 100 g zahăr
- 1 linguriță Praf de copt
- 120 ml apă
- 120 ml ulei vegetal
- 1 linguriță extract de vanilie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălzim cuptorul la 180°C și pregătim tava de copt.
2. Pasul
Într-un bol amestecăm toate ingredientele uscate.
3. Pasul
Adăugăm apă, ulei și extract de vanilie și amestecăm bine. Amestecul ar trebui să fie neted, fără cocoloașe.
4. Pasul
Turnăm frecvent aluatul în formă și coacem în cuptorul preîncălzit aproximativ 40 de minute.
5. Pasul
Lăsăm să se răcească complet, apoi putem îndepărta din formă și folosi pentru pregătirea ulterioară a tortei.