PUBLICITATE
Ciorbă de dovlecei
O supă proaspătă de vară, când sunt dovlecei peste tot :-)
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 300 g Curățată de dovlecel
- 1 The Onion înmoaie în prealabil ciupercile
- 3 Mai mare Cartofi
- sau Supă de apă
- sau Ulei de nucă de cocos măsline
- 1 ro făină albă
- cremă de gătit
- Proaspăt mărar
- Piper negru
- sol Felizează
- sare Zahăr și oțet de mere în funcție de gust
- 4 ouă Fiert tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem ceapa, dovlecelul și cartofii cubulețe. Călim dovlecelul în ulei cu ardei iute, adăugăm făina și după ce se călește bine adăugăm apa. Aducem la fierbere și lăsăm să fiarbă puțin. Mixăm supa până devine crema cu un blender de mână. Adăugăm ciupercile înmuiate, cartofii și condimentele. Fierbem până când cartofii și ciupercile s-au înmuiat. Amestecăm.
2. Pasul
Scurt timp înainte de sfârșitul gătitului, îl finețim cu cremă, adăugăm mărar tocat și gătim puțin timp. Gustăm supă cu oțet și zahăr. Servim cu ou tăiat.
3. Pasul
Poftă bună :-)