PUBLICITATE

Ciorbă de dovlecei

O supă proaspătă de vară, când sunt dovlecei peste tot :-)

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Curățată de dovlecel Adăugat la
  • 1 The Onion înmoaie în prealabil ciupercile Adăugat la
  • 3 Mai mare Cartofi Adăugat la
  • sau Supă de apă Adăugat la
  • sau Ulei de nucă de cocos măsline Adăugat la
  • 1 ro făină albă Adăugat la
  • cremă de gătit Adăugat la
  • Proaspăt mărar Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • sol Felizează Adăugat la
  • sare Zahăr și oțet de mere în funcție de gust Adăugat la
  • 4 ouă Fiert tare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiem ceapa, dovlecelul și cartofii cubulețe. Călim dovlecelul în ulei cu ardei iute, adăugăm făina și după ce se călește bine adăugăm apa. Aducem la fierbere și lăsăm să fiarbă puțin. Mixăm supa până devine crema cu un blender de mână. Adăugăm ciupercile înmuiate, cartofii și condimentele. Fierbem până când cartofii și ciupercile s-au înmuiat. Amestecăm.

2. Pasul

Scurt timp înainte de sfârșitul gătitului, îl finețim cu cremă, adăugăm mărar tocat și gătim puțin timp. Gustăm supă cu oțet și zahăr. Servim cu ou tăiat.

3. Pasul

Poftă bună :-)

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou