PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ero9aAE_180vc63nnUUM/a28afe40eb1a563c4cc0dc287905aa.jpeg)
Ciorba Rădăuțeană - O explozie de arome autentice
Ciorba Rădăuțeană este o rețetă tradițională din zona Bucovinei, pregătită cu legume proaspete și carne de porc. Aceasta este o ciorbă bogată și gustoasă, cu o savoare inconfundabilă datorată adăugării de smântână și mărar proaspăt.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 gr carne de porc
- 2 cepe mari
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de țelină
- 4 cartof
- 1 cană Orez
- 1 cană smântână acră
- 1 legătură mărar proaspăt
- sare și piper după gust
- Apă suficientă pentru acoperi carnea și a pregăti supa
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Începeți prin curățarea legumelor. Puneți legumele la fiert împreună cu carnea de porc și puțină sare.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ero9aAE_180vc63nnUUM/dc9ccd2e6a3af427c728556b08f664.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Scoateți carnea din oală, tăiați-o în cuburi mici și adăugați-o înapoi în oală împreună cu o cană de orez.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ero9aAE_180vc63nnUUM/59811386e3d2616671a8006c64a101.jpeg)
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Lăsați ciorba să fiarbă încă 15-20 de minute, apoi adăugați smântâna și mărarul tocat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ero9aAE_180vc63nnUUM/7c9ff7d372d517f0e194eb6bea099a.jpeg)
Sursa :: Youtube
4. Pasul
Amestecați bine și serviți fierbinte, însoțită de pâine proaspătă și ardei iute, dacă doriți.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/ero9aAE_180vc63nnUUM/72778fd36c22ca56388b0696b0a8b1.jpeg)
Sursa :: Youtube