PUBLICITATE
Glazură de ciocolată cu smântână îngroșată
Această glazură este bogată în gust de ciocolată și se potrivește frumos cu tarte, briose sau torturi. Rețeta este foarte simplă și rapidă de pregătit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 200 g Ciocolata amara
- 200 ml Smântână acră
- 50 g zahăr pudră
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Tocăm ciocolata amară în bucățele mici.
2. Pasul
Într-o baie de apă sau în cuptorul cu microunde, topim încet ciocolata.
3. Pasul
Adăugăm smântână acră în ciocolata topită și amestecăm până când se unesc.
4. Pasul
Adăugăm zahărul pudră și amestecăm până la omogenizare.
5. Pasul
Lăsați glazura să se răcească pentru a se îngroșa.
6. Pasul
Poate aplica glazura de ciocolata pe produsele de patiserie.