PUBLICITATE

Glazură de ciocolată cu smântână îngroșată

Această glazură este bogată în gust de ciocolată și se potrivește frumos cu tarte, briose sau torturi. Rețeta este foarte simplă și rapidă de pregătit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 200 g Ciocolata amara Adăugat la
  • 200 ml Smântână acră Adăugat la
  • 50 g zahăr pudră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Tocăm ciocolata amară în bucățele mici.

2. Pasul

Într-o baie de apă sau în cuptorul cu microunde, topim încet ciocolata.

3. Pasul

Adăugăm smântână acră în ciocolata topită și amestecăm până când se unesc.

4. Pasul

Adăugăm zahărul pudră și amestecăm până la omogenizare.

5. Pasul

Lăsați glazura să se răcească pentru a se îngroșa.

6. Pasul

Poate aplica glazura de ciocolata pe produsele de patiserie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou