:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/NQ_91zO8wCV9VdFwAkXN/440255e55ee3d41b7bdb52f9a7e878.jpeg)
Conopida pane crocantă - o gustare rapidă și delicioasă
Descoperă această conopidă pane, crocantă la exterior și moale la interior, perfectă pentru o gustare rapidă și delicioasă!
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 2 ou
- 1 cană făină
- 1 cană pesmet
- 1 linguriță sare
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați și curățați conopida, apoi tăiați-o în buchețele de dimensiuni potrivite și fierbeți-o timp de câteva minute, până devine moale.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/NQ_91zO8wCV9VdFwAkXN/cd42b21c702ed6aa35c418381bc20e.jpeg)
Sursa :: Youtube
Într-un bol, bateți ouăle cu o lingură de apă și sare. Într-un alt bol, amestecați făina cu pesmetul.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/NQ_91zO8wCV9VdFwAkXN/9193a9c72475f389d57b0338971edf.jpeg)
Sursa :: Youtube
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Pregătiți conopida în etape: mai întâi treceți fiecare buchețel prin amestecul de făină și pesmet, apoi prin ouăle bătute și din nou prin amestecul de făină și pesmet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/NQ_91zO8wCV9VdFwAkXN/e3509db1b92d3010d745b1ff064b3d.jpeg)
Sursa :: Youtube
Puneți buchețelele de conopidă panate în tigaia cu ulei încins și prăjiți-le pe ambele părți până se rumenesc frumos. Scoateți buchețelele din tigaie și puneți-le pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/NQ_91zO8wCV9VdFwAkXN/d441c4886d89d7fbb9adeabcf8d294.jpeg)
Sursa :: Youtube