PUBLICITATE

Sursa :: mitrs3 from Getty Images

Cremă de portocale pentru tort

Rețetă pentru o cremă proaspătă de portocale pe care o puteți folosi la prăjituri sau plăcinte.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 5 ks Portocale Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la
  • 120 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 4 ks ouă Adăugat la
  • 2 linguri Făină simplă Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 200 g Unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Se spală bine portocalele și lămâia și se rade coaja de la ele. Când radeți, aveți grijă să nu radeți partea albă, care este amară. Apoi stoarceți sucul din portocale și lămâie. Se amestecă sucul de fructe cu zahărul și se toarnă totul în cratiță.

2. Pasul

Adăugați în vas ouăle, făina și sarea. Se amestecă totul până la omogenizare și se gătește la foc mediu până când crema este groasă. Este important să nu vă opriți din amestecat în timp ce gătiți, pentru ca ouăle să nu se închege.

3. Pasul

Când smântâna este groasă, se ia de pe foc și se adaugă puțin câte puțin untul. Fiecare bucată de unt trebuie să fie topită înainte de a o adăuga pe următoarea.

4. Pasul

Lăsați crema să se răcească și folosiți-o la prăjituri sau plăcinte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou