PUBLICITATE
Sursa :: FB: Prešporský fajnšmeker
Desert rapid cu budincă
Rețetă pentru un desert mega rapid cu budincă și căpșuni.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Frecvent
- 250 g făină albă
- 125 g Zahăr
- 125 g Unt
- 1 ks ou
- 1⁄2 ks praf de copt
Budincă
- 1 ambalare budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 ro zahăr
Căpșuni
- 500 g Căpșuni
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°și pregătiți forma de copt. Amestecați toate ingredientele pentru aluat și obțineți un aluat neted. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.
2. Pasul
Încălziți laptele, zahărul și adăugați budinca la temperatura medie. Gătim conform instrucțiunilor de pe ambalaj până se îngroașă. Turnăm budinca încă fierbinte pe aluat în formă.
3. Pasul
Căpșunile le spălăm, le îndepărtăm codițele și le tăiem pe jumătate. Le răspândim pe partea de sus a stratului de budincă.
4. Pasul
Coacem tortul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când aluatul devine aurian. Înainte de servire, lăsăm tortul să se răcească complet.