PUBLICITATE

Sursa :: FB: Prešporský fajnšmeker

Desert rapid cu budincă

Rețetă pentru un desert mega rapid cu budincă și căpșuni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Frecvent

  • 250 g făină albă Adăugat la
  • 125 g Zahăr Adăugat la
  • 125 g Unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 12 ks praf de copt Adăugat la

Budincă

  • 1 ambalare budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la

Căpșuni

  • 500 g Căpșuni Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°și pregătiți forma de copt. Amestecați toate ingredientele pentru aluat și obțineți un aluat neted. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.

2. Pasul

Încălziți laptele, zahărul și adăugați budinca la temperatura medie. Gătim conform instrucțiunilor de pe ambalaj până se îngroașă. Turnăm budinca încă fierbinte pe aluat în formă.

3. Pasul

Căpșunile le spălăm, le îndepărtăm codițele și le tăiem pe jumătate. Le răspândim pe partea de sus a stratului de budincă.

4. Pasul

Coacem tortul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când aluatul devine aurian. Înainte de servire, lăsăm tortul să se răcească complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou