PUBLICITATE
Sursa :: Iwona Wozniak from Getty Images
Dovlecel natur
Unul dintre cele mai iubite mâncăruri de vară este dovlecelul natur. Este perfect ca garnitură pentru multe feluri de mâncare.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks dovlecei
- 3 ks usturoi
- 2 Articolul ulei de măsline
- 1 Articolul Sare
- piper roșu măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
25 min.
1. Pasul
Pregătiți legumele. Spălați dovlecelul, tăiați capetele și tăiați în felii subțiri. Nu trebuie să-l curățați. Curățați usturoiul și tocați-l mărunt.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați felii de dovlecel și continuați să gătiți la căldură medie până când dovlecelul începe să se înbrunească și să se înmoaie.
3. Pasul
Adăugați usturoiul tocat, sare și piper măcinat.
4. Pasul
Serviți dovleacul cald. Se potrivește perfect ca garnitură pentru carne sau pește, dar poate fi și un fel de mâncare independent.