PUBLICITATE

Sursa :: Iwona Wozniak from Getty Images

Dovlecel natur

Unul dintre cele mai iubite mâncăruri de vară este dovlecelul natur. Este perfect ca garnitură pentru multe feluri de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 3 ks usturoi Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Pregătiți legumele. Spălați dovlecelul, tăiați capetele și tăiați în felii subțiri. Nu trebuie să-l curățați. Curățați usturoiul și tocați-l mărunt.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați felii de dovlecel și continuați să gătiți la căldură medie până când dovlecelul începe să se înbrunească și să se înmoaie.

3. Pasul

Adăugați usturoiul tocat, sare și piper măcinat.

4. Pasul

Serviți dovleacul cald. Se potrivește perfect ca garnitură pentru carne sau pește, dar poate fi și un fel de mâncare independent.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou