PUBLICITATE
Sursa :: iko636 from Getty Images
File de porc cu sos de smântână
File de porc cu sos de smântână care este perfect pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g File de porc
- sare și piper negru măcinat
- 3 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 200 ml Smântână acră
- 100 ml vin alb sec
- Ulei pentru prăjire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Mai întâi curățați și tăiați fileul de porc. Apoi se sărează și se piperă și se prăjește într-o tigaie în ulei pe fiecare parte. Apoi scoateți carnea și dați-o deoparte.
2. Pasul
În aceeași tigaie, adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt și prăjiți-le până devin aurii. După câteva minute, adăugați vinul alb și lăsați-l să se evapore. Apoi adăugați smântâna și amestecați bine.
3. Pasul
Acum vine partea cea mai importantă - adăugați carnea rumenită înapoi în sos și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute.