PUBLICITATE
Sursa :: gresei from Getty Images
Dovlecel cu carne tocată
Dovlecelul cu carne tocată este o rețetă excelentă și sănătoasă ca fel principal pentru prânzul sau cina în familie. Dovlecelul este ideal pentru umplutură, deoarece este gustos și foarte nutritiv. Această rețetă este rapidă și ușor de pregătit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks dovlecei
- 500 g carne tocată
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 100 g pesmet
- 15 g brânză
- 1 Articolul sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Dividem dovleacul și scoatem mijlocul.
2. Pasul
Pe tigaie călim ceapa și usturoiul, adăugăm carnea tocată.
3. Pasul
Adăugăm pesmet, sare și piper în tigaie și prăjim pentru alte 5 minute.
4. Pasul
Vinetele le umplem cu amestec de carne și le coacem în cuptor la 180°C timp de 20 de minute.
5. Pasul
Înainte de a o servi, o presărăm cu brânză și o ornam cu legume după gust.