PUBLICITATE

Sursa :: gresei from Getty Images

Dovlecel cu carne tocată

Dovlecelul cu carne tocată este o rețetă excelentă și sănătoasă ca fel principal pentru prânzul sau cina în familie. Dovlecelul este ideal pentru umplutură, deoarece este gustos și foarte nutritiv. Această rețetă este rapidă și ușor de pregătit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 15 g brânză Adăugat la
  • 1 Articolul sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Dividem dovleacul și scoatem mijlocul.

2. Pasul

Pe tigaie călim ceapa și usturoiul, adăugăm carnea tocată.

3. Pasul

Adăugăm pesmet, sare și piper în tigaie și prăjim pentru alte 5 minute.

4. Pasul

Vinetele le umplem cu amestec de carne și le coacem în cuptor la 180°C timp de 20 de minute.

5. Pasul

Înainte de a o servi, o presărăm cu brânză și o ornam cu legume după gust.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou