PUBLICITATE
Friganele, desertul copilariei
Frigănele din felii de pâine sunt delicioase și pot fi servite alături de brânză, mezeluri, ouă sau legume pentru un mic dejun sau o gustare delicioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 8 felii de pâine albă sau integrală
- 2 ou
- 1⁄2 cană lapte
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 1⁄4 linguriță praf de usturoi
- 1⁄4 linguriță ceapă granulată
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați ouăle, laptele, sarea, piperul, usturoiul granulat și ceapa granulată.
2. Pasul
Încingeți ulei într-o tigaie mare, la foc mediu.
3. Pasul
Înmuiați fiecare felie de pâine în amestecul de ou și lapte, asigurându-vă că fiecare felie este bine acoperită.
4. Pasul
Puneți feliile de pâine în tigaia încinsă și lasati-le la prajit timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, sau până când devin aurii și crocante.
5. Pasul
Scoateți frigănelele din tigaie și așezați-le pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.