:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8nJnVe_7Jd0gPoZO6dde/33cacf1920cd0f60adee5aed355d49.jpeg)
Fursecuri delicioase de casă
Aceste fursecuri sunt pufoase și aromate, cu o textură crocantă la exterior și moale la interior. Sunt perfecte pentru o gustare rapidă sau pentru a fi servite cu ceaiul sau cafeaua preferată.
Ingrediente
- 250 g unt nesărat la temperatura camerei
- 150 g zahăr granulat
- 1 ou
- 1 linguriță esență de vanilie
- 300 g făină
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt. Într-un bol mare, bateți untul și zahărul până devin spumoase și ușoare. Adăugați oul și esența de vanilie și bateți până se combină bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8nJnVe_7Jd0gPoZO6dde/e38fa40b1d1effc794a87112994c1c.jpeg)
Adăugați treptat făina în amestecul de unt, amestecând bine după fiecare adăugare, până se formează un aluat omogen.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8nJnVe_7Jd0gPoZO6dde/1d75415bb31950d722e77e51b53768.jpeg)
Formați biluțe de aluat de mărimea unei nuci și așezați-le în tavă de copt, lăsând spațiu între ele, deoarece se vor extinde în timpul coacerii.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8nJnVe_7Jd0gPoZO6dde/33d9d7d45a01ba4119d09796361901.jpeg)
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 12-15 minute, sau până când marginile încep să se rumenească. Lăsați-le să se răcească în tava de copt timp de câteva minute înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/8nJnVe_7Jd0gPoZO6dde/b91222f878c9371be18334c2dcbc63.jpeg)