PUBLICITATE

Sursa :: Szakaly from Getty Images

Hokkaido la grătar

Rețetă pentru hokkaido gustos la grătar, care este potrivit ca o garnitură pentru felul principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Dovleac Hokkaido Adăugat la
  • 4 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură Sare de mare Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți dovleacul hokkaido. Nu este nevoie să îl decojiți, vă recomand doar să îl spălați bine, deoarece pielea este comestibilă și va adăuga o aromă interesantă dovleacului atunci când este prăjit. Tăiați dovleacul în două, îndepărtați semințele și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru grosime.

2. Pasul

Se pun feliile de hokkaido într-un castron și se adaugă uleiul de măsline, sarea și paprika. Amestecați totul bine pentru a distribui condimentele în mod uniform.

3. Pasul

Preîncălziți grătarul la foc mediu. Frigeți dovleacul la grătar timp de aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou