PUBLICITATE
Sursa :: Szakaly from Getty Images
Hokkaido la grătar
Rețetă pentru hokkaido gustos la grătar, care este potrivit ca o garnitură pentru felul principal.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 bucată Dovleac Hokkaido
- 4 linguri Ulei de măsline
- 1 lingură Sare de mare
- 1 lingură Piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Mai întâi, pregătiți dovleacul hokkaido. Nu este nevoie să îl decojiți, vă recomand doar să îl spălați bine, deoarece pielea este comestibilă și va adăuga o aromă interesantă dovleacului atunci când este prăjit. Tăiați dovleacul în două, îndepărtați semințele și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru grosime.
2. Pasul
Se pun feliile de hokkaido într-un castron și se adaugă uleiul de măsline, sarea și paprika. Amestecați totul bine pentru a distribui condimentele în mod uniform.
3. Pasul
Preîncălziți grătarul la foc mediu. Frigeți dovleacul la grătar timp de aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.