Sursa :: Pixabay
Laptele de mango de casă rapid și ușor de făcut acasă
Nimic nu se compară cu un pahar răcoritor de Mango Milk Delight într-o după-amiază călduroasă. Fiind o iubitoare absolută de mango, aceasta este băutura mea preferată în timpul sezonului Mango. Combinația de mango copt delicios cu lapte cremos și rece nu este doar delicioasă, ci și incredibil de revigorantă. Fac acest deliciu tropical de ani de zile și l-am pus la punct până la perfecțiune.
Ingrediente
- 2 Mango mare și copt
- 4 căni De lapte răcit
- 4 linguri De zahăr (se poate ajusta în funcție de gustul dumneavoastră)
- Cuburi de gheață (opțional)
- Câteva crenguțe de frunze de mentă pentru garnitură (opțional)
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a tăia mango în felii. Asigurați-vă că ați luat toată pulpa din jurul semințelor - nu vreți să irosiți nici un pic din aceste fructe cerești. Întotdeauna fac acest lucru deasupra unui castron mare pentru a prinde toate bunătățile suculente.
Apoi, luați pulpa de mango și zahărul într-un blender. Eu am tendința de a nu-mi îndulci prea mult băuturile, așa că vă rog să nu ezitați să adăugați mai mult sau mai puțin zahăr în funcție de dulceața mango-ului dumneavoastră. Amestecați până când obțineți un amestec omogen.
Acum, se toarnă laptele răcit. Asigurați-vă că laptele este rece, deoarece acest lucru face diferența în gustul final al băuturii. Amestecați din nou până când totul se unește într-un amestec cremos și spumos.
Dacă o serviți instantaneu, puteți pune câteva cuburi de gheață pentru un plus de răcoare. Nu prea multe însă, pentru că nu vreți să diluați aroma bogată de mango.
Se toarnă Mango Milk Delight în pahare, se ornează cu o crenguță de mentă și se servește. Menta nu numai că face ca paharele să arate frumos, dar adaugă și o întorsătură interesantă la aromă.