PUBLICITATE

Sursa :: Michael Edwards from Getty Images

Marinadă pentru pui la cuptor

O marinată simplă, perfectă pentru puiul la cuptor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Pui Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 100 ml sos de soia Adăugat la
  • 2 ro miere Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 ro Ulei vegetal Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Să începem prin a ne pregăti marinada. Într-un bol, amestecăm usturoiul trecut prin presă, sosul de soia, mierea, sarea și piperul negru măcinat.

2. Pasul

Se usucă puiul cu un prosop de hârtie și se unge ușor cu ulei vegetal.

3. Pasul

Apoi, puneți puiul în bolul cu marinată și frecați-l bine cu ea. Sfatul meu este să îl lăsați la marinat în frigider, cel puțin 2 ore, dar ideal ar fi peste noapte.

4. Pasul

Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei înainte de a-l introduce în cuptor.

5. Pasul

Se coace în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 1 - 1,5 ore, dar timpul exact de coacere depinde de mărimea puiului. Asigurați-vă că periați puiul din când în când cu marinada rămasă în timpul coacerii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou