PUBLICITATE
Sursa :: A_Lein from Getty Images
Mielul de Paște copt
Tradiționalul miel de Paște copt, pe care îl gătesc împreună cu copiii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 200 g făină autogresată
- 100 g zahăr
- 100 g unt
- 1 ks ou
- 1 ks zahăr vanilat
- 1 linguriță Praf de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Încălzesc cuptorul la 180 de grade și pregătiți o formă pentru copt în forma unui miel.
2. Pasul
Pregătiți aluatul, amestecând toate ingredientele într-un bol și lucrați până obțineți un aluat neted.
3. Pasul
Des adesea în formă. Coace în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.
4. Pasul
Lăsați mielul să se răcească, apoi presărați-l cu zahăr pudră.