PUBLICITATE

Sursa :: A_Lein from Getty Images

Mielul de Paște copt

Tradiționalul miel de Paște copt, pe care îl gătesc împreună cu copiii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încălzesc cuptorul la 180 de grade și pregătiți o formă pentru copt în forma unui miel.

2. Pasul

Pregătiți aluatul, amestecând toate ingredientele într-un bol și lucrați până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Des adesea în formă. Coace în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.

4. Pasul

Lăsați mielul să se răcească, apoi presărați-l cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou