PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/icfF3aMMHGKSR5LM9dtB/a424f588314ad09d8779067239214d.jpeg)
Sursa :: margouillatphotos from Getty Images
Ouă în maioneză
Un clasic pentru orice petrecere sau întâlnire de familie. Ouăle în maioneză sunt întotdeauna delicioase, satisfăcătoare și arată apetisant.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 8 Bucată ouă
- 4 linguri maioneză
- 2 lingurițe Muștar
- 1 ciupitură Sare
- 1 ciupitură piper
- 1 lingură Arpagic
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Gătește ouăle fierte. După gătire, răcește-le și cojeste-le.
2. Pasul
Taie ouăle pe jumătate. Scoate gălbenușurile și transferă-le într-un bol.
3. Pasul
Adauga la galbenusuri maioneza, mustar, sare si piper. Amesteca totul bine.
4. Pasul
Umple proteinele cu umplutura.
5. Pasul
Presara cu marar.