:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1iqQal3YBJ2qxIOthOu2/a62a94b60006ff4ca4a76f023ff132.jpeg)
Ciorbă de legume cu smântână și leuștean - o rețetă ușoară și delicioasă, potrivită pentru vegetarieni
Această ciorbă de legume cu smântână și leuștean este o rețetă ușor de pregătit, sănătoasă și delicioasă. Este potrivită pentru vegetarieni, deoarece nu conține carne, dar este plină de legume proaspete și arome delicioase.
Ingrediente
- 2 morcovi curățați și tăiați în cuburi mici
- 2 cartofi curățați și tăiați în cuburi mici
- 1 ceapă mare curățată și tăiată mărunt
- 1 ardei gras curățat și tăiat în cuburi mici
- 1 țelină mică curățată și tăiată în cuburi mici
- 1 cană fasole verde tăiată în bucăți mici
- 1 cană roșii tocate
- 1⁄2 cană smântână acră
- 1⁄4 cană leuștean proaspăt tocat
- 4 căni supă de legume sau apă
- sare și piper
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un vas de supă mare, adăugați toate legumele și supa de legume (sau apă). Aduceți amestecul la fierbere.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1iqQal3YBJ2qxIOthOu2/f3dd579b49cf8c747b21307222c0a0.jpeg)
Sursa :: Youtube
Reduceți focul la mediu și lăsați legumele să fiarbă timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când acestea sunt moi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1iqQal3YBJ2qxIOthOu2/6e587b1e5fde922c78b7227f707eab.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați roșiile tocate și lăsați ciorba să fiarbă încă 5-10 minute. Adăugați smântâna și amestecați bine. Aduceți din nou amestecul la fierbere. Adăugați sare și piper, după gust.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1iqQal3YBJ2qxIOthOu2/dafc96be49ae9119d1deadc9ca92fc.jpeg)
Sursa :: Youtube
Când ciorba este gata, adăugați leușteanul tocat proaspăt. Serviți ciorba de legume caldă, cu o felie de pâine proaspătă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1iqQal3YBJ2qxIOthOu2/b18fdbf6c5caeebdf5877d564d76c9.jpeg)
Sursa :: Youtube
Prea multă publicitate in tot spațiul de distribuție a rețetei.