PUBLICITATE

Sursa :: Akalashnikov00 from Getty Images

Pâine de hrișcă

Pâinea de hrișcă este o delicioasă, sănătoasă și fără gluten alternativă pentru cei care caută alternative la produsele tradiționale din făină de grâu. Este perfectă pentru micul dejun sau ca un adaos la supă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 500 g Hrișcă Adăugat la
  • 1 sticlă Apă caldă Adăugat la
  • 1 ciupitură Unelte Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de in Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Amestecați hrișca cu apă caldă și sare, apoi lăsați-o deoparte timp de 2 ore.

2. Pasul

După 2 ore adăugați ulei de in, amestecați și blenduiți până la o pastă netedă.

3. Pasul

Transferați aluatul în tava de copt, apoi introduceți-o în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 40 de minute la o temperatură de 180 de grade Celsius.

4. Pasul

După coacerea pâinii, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească înainte de a o tăia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou