PUBLICITATE
Sursa :: Akalashnikov00 from Getty Images
Pâine de hrișcă
Pâinea de hrișcă este o delicioasă, sănătoasă și fără gluten alternativă pentru cei care caută alternative la produsele tradiționale din făină de grâu. Este perfectă pentru micul dejun sau ca un adaos la supă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 g Hrișcă
- 1 sticlă Apă caldă
- 1 ciupitură Unelte
- 2 linguri Ulei de in
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Amestecați hrișca cu apă caldă și sare, apoi lăsați-o deoparte timp de 2 ore.
2. Pasul
După 2 ore adăugați ulei de in, amestecați și blenduiți până la o pastă netedă.
3. Pasul
Transferați aluatul în tava de copt, apoi introduceți-o în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 40 de minute la o temperatură de 180 de grade Celsius.
4. Pasul
După coacerea pâinii, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească înainte de a o tăia.