PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Păpușă umplută
Rețetă pentru mușchiuleț de porc umplut gustos cu ciuperci, brânză și slănină de Orava.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg file de porc
- sare și piper
- Condimente pentru grătar
- 2 ro Unguent
- 1 bucată The Onion
- Ciuperci
- 2 bucată căței de usturoi
- Felii de brânză
- Slănină Orava
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Se taie fileul de porc la mijloc, se condimentează cu sare și piper.
2. Pasul
Se presară, de asemenea, cu condimente pentru grătar.
3. Pasul
Se sotează ciupercile și usturoiul tocat în untură.
4. Pasul
Umpleți mușchiul de porc cu amestecul.
5. Pasul
Se pune brânză deasupra și se înfășoară în felii de șuncă de Orava.
6. Pasul
Se înfășoară bine împreună în hârtie de copt și folie de aluminiu, astfel încât să nu iasă sucul.
7. Pasul
Se așază fileul de porc pregătit pe o tavă de copt și se coace la 180°C timp de aproximativ 30 de minute.
8. Pasul
Apoi se desface fileul și se lasă să se coacă pentru o vreme.