PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Păpușă umplută

Rețetă pentru mușchiuleț de porc umplut gustos cu ciuperci, brânză și slănină de Orava.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg file de porc Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Condimente pentru grătar Adăugat la
  • 2 ro Unguent Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • Ciuperci Adăugat la
  • 2 bucată căței de usturoi Adăugat la
  • Felii de brânză Adăugat la
  • Slănină Orava Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se taie fileul de porc la mijloc, se condimentează cu sare și piper.

2. Pasul

Se presară, de asemenea, cu condimente pentru grătar.

3. Pasul

Se sotează ciupercile și usturoiul tocat în untură.

4. Pasul

Umpleți mușchiul de porc cu amestecul.

5. Pasul

Se pune brânză deasupra și se înfășoară în felii de șuncă de Orava.

6. Pasul

Se înfășoară bine împreună în hârtie de copt și folie de aluminiu, astfel încât să nu iasă sucul.

7. Pasul

Se așază fileul de porc pregătit pe o tavă de copt și se coace la 180°C timp de aproximativ 30 de minute.

8. Pasul

Apoi se desface fileul și se lasă să se coacă pentru o vreme.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou