Sursa :: mrybski from Canva
Paste cu dovlecei și spanac
O rețetă excelentă pentru cei care caută o modalitate gustoasă și sănătoasă de a include mai multe legume în dieta lor. Dovlecelul și spanacul sunt pline de vitamine și minerale și se combină bine cu aroma usturoiului și a uleiului de măsline.
Ingrediente
- 300 g Paste penne
- 2 ks Dovlecei
- 200 g spanac proaspăt
- 3 cuișoare Usturoi
- 2 ro Ulei de măsline
- sare și piper negru proaspăt măcinat
- Brânză parmezan rasă
Ultimele broșuri
Procedura
Se fierb pastele în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj.
Se taie dovlecelul în felii subțiri și se zdrobește usturoiul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de dimensiuni medii. Adăugați usturoiul și prăjiți-l până devine auriu.
Apoi adăugați dovleceii și prăjiți-i până se înmoaie.
Scurgeți pastele, adăugați-le în tigaie și amestecați.
În cele din urmă, se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă totul până când spanacul este moale.
Înainte de servire, se presară pastele penne cu dovlecei și spanac cu parmezan ras.