Sursa :: amareto from Getty Images
Paste cu sos pomodoro
Pastele cu sos pomodoro sunt unul dintre preparatele mele preferate. Îmi place să le gătesc la cină pentru că se prepară în doar 30 de minute.
Ingrediente
- 400 g Paste
- 400 g Roșii la conservă
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 bucată The Onion
- 1 ro Zahăr
- ulei de măsline
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Într-o cratiță, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Întotdeauna recomand să adăugați puțină sare în apa clocotită.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se prăjește totul împreună.
Eu sparg roșiile cât sunt încă în conservă cu o lingură. Întotdeauna obțin o consistență mai bună a sosului în acest fel.
Apoi adăugați în tigaie roșiile din conservă, zahărul, sarea și piperul. Se fierbe sosul timp de aproximativ 10-15 minute.
La final, se amestecă pastele în sos, se amestecă totul și se servește imediat. Pastele sunt întotdeauna mai bune fierbinți.