PUBLICITATE
Paste italiene cu roșii și măsline
Sugestie pentru un prânz sau o cină rapidă de vară. Nu puteți da greș cu pastele.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 250 g paste
- 1 ks The Onion
- 3 ks Cățel de usturoi
- 6 ks Roșii cherry proaspete
- Mână plină măsline verzi
- Mână plină Frunze proaspete de patrunjel
- Mână plină Brânză Grana Padano
- ulei de măsline
- 1 Lingura zahăr
- sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Tăiem ceapa și usturoiul mărunt și le călim într-o tigaie cu ulei de măsline. După un timp, adăugăm roșiile tăiate, măslinele și zahărul. Sărăm, condimentăm și gătim încet aproximativ 30 de minute.
2. Pasul
Între timp vom fierbe pastele conform instrucțiunilor. Luăm o polonică de apă din oală, strecurăm pastele și le adăugăm la sos. Amestecăm ușor, putem adăuga apa strecurată, lăsăm să fiarbă și la final presărăm pătrunjel tocat. La servire, presărăm pastele cu brânză rasă. Poftă bună.😋